Känsliga läsare varnas...eller "Ta ingen skit!!!"

Den kända barnprogramsfiguren Grynet myntade ett utryck som fick stort genomslag bland Sveriges ungar: Ta ingen skit!!! Min dotter är tyvärr för ung för att ha varit med under "Grynet-eran". Följande utspelade sig en fredagskväll (igår), runt klockan 18 någonstans i Sverige:

Jag hade gett Saga en skål med vindruvor som hon satt och smaskade på och jag satt och läste en tidning. Helt plötsligt hör jag ett spottande och fräsande och tittar till henne men allt verkar vara lugnt...fortsätter att läsa min tidning när jag helt plötsligt fryser till is! Det var nog inga vindruvor hon satt och käkade på...det var något annat. Slänger ifrån mig tidningen och rusar upp ur soffan...när hon ser att jag med stormsteg är på väg bort till henne tar hon en mun full av det hon har en hand full av...nämligen BAJS FRÅN HENNES BLÖJA!!! Jag blir paralyserad och vet inte vad jag ska börja med...gräva i munnen eller ta bort det hon har i handen...slänger in henne i duschen och försöker med hulkande ljud gräva ur det hon har i munnen...ungen är vansinnig, på mig, för att jag har mage att gräva i hennes mun. I den stunden bestämde jag mig för att aldrig äta mer...någonsin! Världens bästa diet - kolla på ditt barn som äter sitt eget bajs.

När svärmor ringde senare på kvällen ville jag ha support och stöd för att kunna bearbeta denna traumatiska händelse...hon fick inte ur sig ett ord utan det enda jag hörde var ett hysteriskt garvande...till sist sansar hon sig och säger att Saga nog är mogen för att börja använda pottan. Jag kontrar med att säga att jag nog tycker att hon är mogen för att flytta hemifrån.

Messade även min kompis Ann för att få support. Till svar fick jag: Dagens första asgarv...TACK! Lite senare (när Ann sitter på fin middag) fick jag följande SMS: Det var ett så långt tråkigt tal så jag var tvungen att visa ditt mess om Sagas bajsät. Vi är nu roliga bordet! Tack än en gång! Sagas bajsätande har i alla fall lyckats roa några.

I skrivandets stund står hon just nu och tuggar på ett blockljus med vaniljsmak...det är skönt att hon har valt att raffinera sin smak samt valt något som doftar bättre...

Vad hände med att äta Tom- och Jerrykex...eller smörgåsrån?

Over and out...

Y.S
/A

It´s all about wedding, wedding and wedding...

Nu är det officiellt...jag är en bridezilla! Har spenderat natten med att drömma mardrömmar om bröllopet - blir försenad och står i gympaoverall när det är fem minuter tills vigseln börjar, att jag har glömt att beställa maten, att jag blir jagad och stenad på stan och kommer försent p g a det! Jag vet att det här inte är konstiga drömmar på något sätt och inget konstigt "freudianskt" i dem men ändå...jag lovade mig själv att inte bli sån här.

I lördags sprang jag och Ann runt på stan i regnet i 6 timmar för att hitta ett sablans flor...ett flor som jag på kvällen beställde från "Det förlovade landet"  via internet genom några enkla knapptryckningar...ska man blir rik i Stockholm ska man öppna en florbutik. Inte ens de mest välsorterade tygaffärerna har flor - "men vi har tyll!"  Vem faan vill ha tyll hängandes framför ögonen??!!

Springer även runt och rekar bröllopstårtor...problemet är att när man öppnar munnen och andas ordet "bröllop" byter helt plötsligt affärerna taxameter...Var på Dellan (Delselius i Gustavsberg) och frågade. Med en smått förnedrande ton inledde "tårtfian" samtalet med att säga: allt hänger på vad du är villig att betala....45 spänn biten...45 spänn x 90 gäster = 4050 kr...och det är för tårtan bara...Skulle säga...allt hänger på om du är villig att sälja din njure till donation...dyrt!

Anders har hämtat ringen men jag får inte prova den...inte ens lukta på den...inte ens klappa på den och säga: vad glad jag är att du ska bli min! Men karlsloken kan skicka bilder på den via MMS...Anders drömde att jag födde torskblock (ni vet...frysta från Findus) härom natten...(HA HA HA Anders...nu får du igen för att jag inte får prova ringen). Torskblock som förvandlades till en baby så fort den var född...UFO??!! Nog för att jag drömde att jag skulle föda barn utan ögon, armar och ben men jag drömde aldrig att jag skulle föda ett torskblock! Inte ens en liten fryst räka...

Over and out
Y.S
/Bridezilla Asp...
Åhlgren to be...

RSS 2.0