Bloggen har flyttat!!!

Hej och hå!

Nu är det äntligen dags. Jag har fått den nya bloggadressen och kommer hädanefter att blogga via den för jag tror inte att jag fixar att hålla två bloggar uppdaterade. Hoppas verkligen att ni följer med i flytten.  Här kommer den nya adressen:

http://www.nvp.se/sv/Blogg/Anna-Asp/


Over and out

Y.S
/A

Feels like walking "The Green Mile"...

Jag tror vi alla har sett den helt underbara filmen "The Green Mile" (Den gröna milen...reds anm.). Tom Hanks spelar en fängelsevakt på avdelningen där fångarna sitter och väntar på att avrättas. En av karaktärerna är en färgad kille...kille och kille...amazon...jätte...bamsestor. Jag är som han...våra kroppshyddor och intellekt är inte så lika men han har en magiskt förmåga och det är att han kan suga ut sjukdomar ur folk så att de blir friska...Tom Hanks drabbas av urinvägsinfektion...Vips så suger John Coffey ut sjukdomen ur honom. Det tär på krafterna och han blir svag men han ställer verkligen upp för mänskligheten...det är nu våra likheter börjar! Mitt barn går på dagis...på dagis finns hela batteri av sjukdomar...det är bara att välja och vraka. Min största rädsla när Saga började på dagis var att jag skulle behöva vara hemma och VAB:a jämt och att Saga skulle ha konstant feber...Ack så fel jag hade...DET ÄR JAG SOM ÄR SJUK HELA TIDEN!!! Nu är det tredje gången under en väldigt kort period som jag är risig igen och nu tog jag mig i kragen och begav mig till Nacka Närakut (TACK GODE GUD FÖR ATT NI FINNS)...efter en übersnabb undersökning (jag skojar inte...max två minuter) konstaterade min nya favoritdoktor att jag har bihåleinflammation och...(det räcker inte bara med det)...bronkit!!! Hästdoser av hästpenicillin har inhandlats och nu är det bara att vänta ut skiten...Min undran är nu...varför är inte Saga sjuk? Och varför lassar hon inte hälften av bakterierna på sin far? Nej, det är bara att konstatera...jag är John Coffey...fast förklädd till vit kvinna...och utan att sitta på death row...Så har ni några sjukdomar (allt utom maginfluensa för jag hatar att spy) så är det bara att komma till mig så "suger" jag ut dem ur kroppen på er...men jag tänker faan ta betalt...det gjorde inte John Coffey...

Over and out

Y.S
/Bakteriehärden Asp


Blondinbella, Alex Schulman - släng er i väggen för här kommer jag!!!

I´m going public...nu är ju bloggandet offentligt eftersom nätet är tillgängligt för nästan alla men nu kommer mitt bloggande bli mer officiellt! Jag har blivit tilfrågad av Nacka Värmdö-posten att blogga via deras hemsida! De ringde igår och jag ska tydligen fotograferas (shit) samt att de ville att jag skulle formulera med cirka fem ord vad "bloggens essens" är!! Jag som trodde att jag bara skulle blogga i ett nytt forum med en annan layout men nu blir det seriöst och det känns otroligt spännande och pirrigt! Pappa (som är en erfaren och framgångsrik journalist) frågade vad jag kommer att få i pröjs och ärligt talat så har jag faktiskt inte reflekterat över detta. Jag tror att jag jobbar på frivilligbasis men för mig räcker det att jag matar mitt ego med "pengar" - det finns de som uppskattar det jag skriver och det är jättekul. Jag har några hängivna läsare på denna blogg och ni är mina största supportrar - TACK! Att en sliten småbarnsmorsa med välling intorkat i håret och snor på kavajslaget kunde få uppskattning för att jag reflekterar över min tillvaro trodde jag aldrig.

Så...hoppas att ni fortsätter läsa min blogg efter att jag har flyttat den! Den kommer inte att förändras men förhoppningsvis kommer inläggens frekvens att öka. Återkommer med den nya adressen!

Återigen...tack för att ni läser!

Over and out...
Y.s/
Anna

RSS 2.0