En hyllning till min kära svärmor...

Min svärmor heter Inger och är helt underbar på många sätt. Hon kommer upp till oss (bor 5 min härifrån) och tar hand om Saga så att jag hinner städa/duscha/sova. När Anders jobbar och är borta en hel vecka kommer hon hit och käkar middag. Hon följer med mig och storhandlar så att jag kan fokusera på handlingen och hon tar Saga. Det roligaste av allt är att hon har humor! En humor som är svår att bräcka:

1. När hennes mellanson Fredrik skulle ha fest hemma med kompisar lade hon ut biblar över hela lägenheten innan hon gick hemifrån...ha ha ha...så att Guds vakande öga skulle hålla pojkarna borta från spriten.

2. När Anders vid 18 års ålder bad henne att köpa ut öl på Systembolaget gick hon ner och handlade öl...en lättöl som hon ställde mitt på bordet och när pojkarna kom för att törstigt kasta sig över ölen stod där bara en lättöl.

3. När grabbarna var ute och busade nosade hon rätt på dem och drog dem i örat hela vägen hem inför deras kompisar.

4. Övertog Anders radiostyrda "pruttmaskin" (en sådan med fjärrkontroll och en högtalar som man placerar på den man vill skämma ut och som ger ifrån sig pruttljud när man trycker på fjärrkontrollen) för att använda på sin alltför pryda kollega.

Listan kan göras oändligt lång men jag är trött efter två dagars hårt jobbande!

ROCK ON, INGER!!!

Over and out...

/A


RSS 2.0